Németh Adél

ADÉL – BEMUTATKOZÁS

Németh Adél
Gyógytornász

Schroth terapeuta

Dorn manuálterapeuta

Földi nyirokterapeuta

Maitland manuálterapeuta

Németh Adél gyógytornász vagyok. 2009-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán. A diplomám megszerzését követően egy budapesti magánrendelőben kezdtem el dolgozni, ahol a magas szakmai színvonalnak köszönhetően nagy tapasztalatra tettem szert a mozgásszervi problémák és a gerincferdülés kezelésében.

A munkám során mindig arra törekszem, hogy a lehető legmagasabb szakmai segítséget tudjam nyújtani a pácienseimnek, ezért a tudásomat céltudatosan és folyamatosan bővítem nemzetközileg elismert tanfolyamokon.

A Németországban elvégzett Schroth-terapeuta képzésnek és az évek során megszerzett gyakorlatnak köszönhetően a gerincferdülés gyógyítása szívügyemmé vált.

A manuál- és nyirokterapeuta végzettségek megszerzése adta meg számomra azt a tudást, amellyel megoldást tudok nyújtani a mozgásszervi panaszok, nyaki- háti- derékfájdalmak, sportsérülések, nyirokproblémák gyógyítására. A sikeres rehabilitációhoz nélkülözhetetlennek tartom az egyéb kiegészítő terápiák, kezelési formák alkalmazását, például a taping használatát vagy az idegmobilizálást.

2014 elején indítottam el önálló rendelésemet a Line Art egészségstúdióban. Itt lehetőségem volt a pácienseim teljes körű rehabilitációjának biztosításához egy olyan tortanterem kialakítására, amely barátságos, nyugodt és maximálisan felszerelt. Gyógytornászként a legfőbb célom, hogy a betegeimnek a számukra legmegfelelőbb terápiás lehetőségeket tudjam biztosítani, ezért tudásomat folyamatosan bővítem a fejlődő szakma újdonságaival.

A sikeres gyógyulás eléréséhez, a páciensek életminőségének javításához komplex rehabilitációt biztosítok, amelyben az okok feltárása után célzott kezeléssel segítem őket a gyógyulás útjára.

BEJELENTKEZÉS
+36-20-561-09-56

ADÉL SZAKMAI ÖNÉLETRAJZA

2009- Modern Scoliosis terápia I. rész -Budapest
2010- Dorn terápia és Breuss masszázs (Dorn terapeuta)-Miskolc
2010- Manuális lymphdrainage, Földi féle Komplex Fizikális Ödématerápia (Földi nyirokterapeuta)-Budapest
2010- Dreidimenzionale Scoliosetherapie nach Katharina Schroth (Schroth terapeuta)- Bad Sobernheim Asklepios Katharina Schroth Klinic
2010- Perifériás neurális struktúrák kezelése-Budapest
2012- Dreidimenzionale Scoliosetherapie nach Katharina Schroth- Hospitáció- Bad Sobernheim Asklepios Katharina Schroth Klinic
2011-2013- Maitland manuálterápia (Maitland manuálterapeuta)-Budapest
2014- Röntgenfelvételek értéke a korszerű mozgásszervi radiológiai diagnosztika rendszerében-Budapest
2014- Kinematic taping- Budapest
ADÉL – KIEMELT SZAKTERÜLETEK

gerincferdülés
tartáshibák
Scheruermann-kór
Bechterew-kór
egyéb gerinc deformitások
derék-, hát-, nyak-fájdalmak
porckorong problémák-gerincsérv
sportsérülések
ízületi fájdalmak, diszfunkciók
idegfájdalom
kar nyiroködéma kezelése mellműtét után
láb nyiroködéma kezelése
lipödéma kezelése
lokális ödémák kezelése
műtét utáni rehabilitáció
stabilizációs tréning
propriocepciós tréning
funcionális tréning